Kursrally etter melding

Håkon Sæterøy i DiaGenics kommenterer dagens melding som sender aksjen til værs.

Børs

DiaGenic-aksjen stiger 25,1 prosent til 7,63 kroner etter at selskapet i morges offentliggjorde at det ville søke patentbeskyttelse i USA for diagnostisering av flere sykdommer enn det selskapet til nå først og fremst har satset på. DiaGenic-aksjen stiger 25,1 prosent til 7,63 kroner etter at selskapet i morges offentliggjorde at det ville søke patentbeskyttelse i USA for diagnostisering av flere sykdommer enn det selskapet til nå først og fremst har satset på. - Det dette først og fremst betyr for oss er at vi kan utvide patentene våre til å gjelde flere sykdommer. Det er meget viktig for oss som driver med patentbeskyttet teknologi at vi får bekreftelse fra andre uavhengige laboratorier slik som vi nå har fått, sier IR-ansvarlig og styreformann Håkon Sæterøy i DiaGenics til TDN Finans.Ifølge Sæterøy vil bekreftelsen gjøre det lettere for selskapet å forhandle frem avtaler med kommersielle og tekniske partnere.

Nyheter
Børs