Kutter kursmål

Meglerhus kutter kursmålene på PGS og TGS.

Publisert 18. mars 2005 kl. 09.58
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord

Ifølge DnB Nor Markets ga den nylig avholdte auksjonen i Mexico-gulfen noe svakere resultater enn ventet for seismikkselskapene. Dessuten har både PGS- og TGS-aksjen hatt en noe svakere utvikling enn sammenlignbare selskaper i det siste. Ifølge DnB Nor Markets ga den nylig avholdte auksjonen i Mexico-gulfen noe svakere resultater enn ventet for seismikkselskapene. Dessuten har både PGS- og TGS-aksjen hatt en noe svakere utvikling enn sammenlignbare selskaper i det siste. - DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på TGS og PGS, men nedjusterer kursmålene balnt annet på bakgrunn av en svekket USD-kurs, skriver meglerhuset i dag.