PhotoCure får grønt lys

PhotoCures Hexvix er godkjent i 26 EU/EØS-land

Børs

PhotoCure ASA kunngjør i dag at Hexvix er godkjent for diagnose av blærekreft i 26 EU/EØS-land gjennom EUs gjensidige anerkjennelsesprosedyre (Mutual Recognition Procedure). PhotoCure ASA kunngjør i dag at Hexvix er godkjent for diagnose av blærekreft i 26 EU/EØS-land gjennom EUs gjensidige anerkjennelsesprosedyre (Mutual Recognition Procedure). Anerkjennelsen av den svenske godkjennelsen som ble utstedt i september 2004, er et resultat av en 90 dager lang godkjennelsesprosedyre i følgende EU/EØS-landene.De nasjonale markedsføringsgodkjennelsene i hvert av de 26 landene vil utstedes når oversettelsen av produktinformasjonen for Hexvix er godkjent.- Nok en gang har PhotoCure-teamet gjort en fantastisk jobb og klart å få Hexvix godkjent bare tre år etter de første kliniske studiene. Hexvix har et betydelig markedspotensial, og PhotoCure vil nå sette fokus på forberedelser til lansering i Norden samt etablereing av samarbeidspartnere for salg og markedsføring i andre markeder, sier administrerende direktør i Kjetil Hestdal.

Nyheter
Børs