Søndagens aksjetips

Var dette toppen for denne gangen eller skal vi bare gjennom en liten nedtur i kommende uke før oppgangen fortsetter for alvor?

Børs

For noen søndager siden antydet vi at det var åpnet for videre oppgang til 250 og 260. Oslo Børs fortsatte oppturen og Hovedindeksen har nå passert 260. Dermed er det potensialet oppfylt og da er det veien videre mot 265 son gjelder.Oslo Børs befinner seg imidlertid i en stigende hovedtrend, og selv om stigningstakten er justert ned peker trenden fremdeles videre opp. Både til 285 og 300 på litt sikt.Men selv om det ikke er mange skyer på børshimmelen bør man ha i bakhodet at luften begynner å bli tynn. Vi anbefaler å flytte opp stop loss fort etter hvert som børsen og enkeltaksjer stiger.Vi ser ikke i øyeblikket noen sterke signaler på at oppgangen er over ennå, men siden det koster så lite å sikre gevinst ser vi ingen gode grunner til å ikke gjøre det ved tegn på reaksjoner tilbake.På oversiden er det topplinjen i den stigende trenden som utgjør potensialet. På undersiden er signalnivåene 260, 256 og 253 i første omgang. Ved reaksjoner tilbake kan dette fungere som stop loss nivåer, og alt etter hvor kaldblodig man er som investor kan man selv bestemme hvilket man går for i øyeblikket.Men det er slett ikke sikkert at det kommer noen nedtur i uken som kommer.

Nyheter
Børs