Spår PGS-rally

Meglerhus er overbevist om at PGS skal tilbake på 2002-nivå.

Publisert 21. mars 2005 kl. 10.42
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord

Seismikkaksjene, inkludert PGS, har falt tilbake etter en noe skuffende auksjonsrunde i Mexico-gulfen. DnB Nor Markets tror hoveddriver for PGS fremover vil være aktiviteten innen kontraktsseismikk. Seismikkaksjene, inkludert PGS, har falt tilbake etter en noe skuffende auksjonsrunde i Mexico-gulfen. DnB Nor Markets tror hoveddriver for PGS fremover vil være aktiviteten innen kontraktsseismikk. - Tilstrammingen på markedet for seismikkfartøy ventes å gi en solid økning i kontraktsmarginene de neste årene. Samtidig er overhenget av aksjonærer som kom inn i forbindelse med den gjennomførte gjeldskonverteringen ved restruktureringen redusert, mener meglerhuset.DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på PGS med et kursmål på 500 kroner. Dagens kurs er 430,50 kroner, opp 0,8 prosent.PGS blir tatt inn meglerhusets portefølje denne uken.