Trangt for Opera-sjefen

Opera-sjef Jon S. von Tetzchner koser seg på økonomiklasse, selv om han er 195 cm. høy.

Børs

Utenriksminister Jan Petersen (H) uttalte i forrige uke at utenriksråd Bjarne Lindstrøms rådyre reiser på første klasse er et tegn på at han «prioriterer jobben». Ifølge en ringerunde TV 2 Nettavisen har gjennomført viser det seg at stadig flere toppledere i norske selskaper også flyr på økonomiklasse. Utenriksminister Jan Petersen (H) uttalte i forrige uke at utenriksråd Bjarne Lindstrøms rådyre reiser på første klasse er et tegn på at han «prioriterer jobben». Ifølge en ringerunde TV 2 Nettavisen har gjennomført viser det seg at stadig flere toppledere i norske selskaper også flyr på økonomiklasse. En av de økonomiorienterte topplederne er Jon Stephenson von Tetzchner, adm. direktør i nettleserselskapet Opera Software. Selv om han er 195 centimeter høy flyr han alltid på økonomiklasse.

Nyheter
Næringsliv