Analytiker: Kjøp

Analytiker venter kursoppgang i Eltek-aksjen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Eltek som en kjøpskandidat. I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Eltek som en kjøpskandidat. - Eltek har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 76,50 kroner og motstand på 84,05 kroner, skriver analytikeren.- Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen er nå nær støtten og en reaksjon opp bør komme på kort sikt. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Dette styrker aksjen. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Næringsliv