- Børstoppen er nådd

- Selv om hovedindeksen ikke har nådd mitt mål på 280, begynner jeg å tro på at toppen er nådd, sier aksjestrateg.

Børs

Oslo Børs faller i likhet med de internasjonale børsene kraftig i dag. Hovedindeksen er ned 1,4 prosent til 259,01 poeng. Oslo Børs faller i likhet med de internasjonale børsene kraftig i dag. Hovedindeksen er ned 1,4 prosent til 259,01 poeng. - Selv om hovedindeksen ikke helt har nådd mitt mål på 280, begynner jeg faktisk å tro på at toppen er nådd. Dette skyldes blant annet at det nå kommer en del informasjon fra Asia som tyder på dårligere vekst fremover. Og selv om oljeprisen fortsetter å holde seg godt oppe, er jeg redd utfordringene for børsene er vel store, sier strateg Ivar Strompdal i ABG Sundal Collier til TDN Finans.Han tror ikke børsen vil kollapse 20-30 prosent. Til det er rentene i de vestlige markedene for lave.- (..) Det kan imidlertid fort falle med 10 prosent, eller noe mer, men det er ikke mer enn den oppgangen vi har sett på Oslo Børs i år, sier Strompdal.Følg dine egne aksjer her.

Nyheter
Børs