Livsfarlige aksjer

De kan falle 90 prosent på én dag - og stige tilsvarende uken etter.

Børs

Analytiker Hans Peter Bøhn i Fondsfinans mener det knapt finnes en bransje som er så risikabel som biotek. Analytiker Hans Peter Bøhn i Fondsfinans mener det knapt finnes en bransje som er så risikabel som biotek. - Man bør aldri gå inn i biotek-selskaper som kun har én joker på hånden. Disse er ekstremt sårbare når noe går galt i utviklingsløpet, hvilket de ofte gjør i form av kunnskaper om skadevirkninger rundt produktene, sier Bøhn til Finansavisen.Analytikeren mener man må utenlands for å finne de mest spennende "casene".- Oslo Børs er liten og ikke representativ. Likevel er det ingen hemmelighet at jeg er positiv til PhotoCure, selv om dette ikke har vært noen suksess så langt, sier Bøhn. Kursmålet er på 45 kroner.På mellomlang sikt tror analytikeren Merck er veldig spennende.

Nyheter
Næringsliv