- Kjøp Kværner

Sjefanalytiker anbefaler kundene å kjøper Kværner-aksjer.

Børs

Kværner-aksjen er i en stigende trend fra årsskiftet, noe som indikerer at den er inne i en lengre periode med positiv kursutvikling, skriver sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities i dag. aksjen er i en stigende trend fra årsskiftet, noe som indikerer at den er inne i en lengre periode med positiv kursutvikling, skriver sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities i dag. - Aksjen har nettopp foretatt en vellykket test av trendlinjen. RSI og Stochastics indikerer at momentumet i aksjen har styrket seg den senere tid. Dette er forhold som indikerer at aksjen står foran positiv utvikling også på kort sikt, heter det videre.Kjøpsanbefalingen på Kværner opprettholdes, mens stop loss heves til 89,50 kroner.

Nyheter
Næringsliv