Stalltips fra Stensrud

Skagenfondenes Kristoffer Stensrud kommer med en anbefaling til deg som investor.

Børs

Kristoffer Stensrud rister ifølge Finansavisen på hodet over investorer som går for svinedyre eiendomsprosjekter på bekostning av aksjer med halve prisingen. Stensrud mener å se at tilbud og etterspørsel etterhvert kommer på linje i aksjemarkedet.- Det gir en kraftig reaksjon oppover. Da undrer det meg at folk betaler en P/E på 20 på eiendommer i stedet for selskaper med halve vurderingen og som stadig utvikler seg. Mye ligger med en P/E på 10-12 basert på neste års inntjening, sier han ifølge avisen.Forvalteren mener børsen langt fra er "vilt overpriset", og definitivt ikke rentekorrigert. Stensrud mener man i faser der oljeprisforventningene peker nedover bør sørge for å utnytte det.

Nyheter
Børs