Storavtale til EDB

EDB Business Partner forteller om avtale verdt 72 millioner kroner.

Børs

SJ AB har forlenget sin avtale med EDB Business Partner om drift av selskapets IT-systemer med tre nye år. Avtalen har en kontraktsverdi på om lag 72 millioner kroner. I tillegg er det inngått avtale om leie av kommunikasjonslinjer til en verdi av nærmere 9 millioner kroner i 2005. SJ AB har forlenget sin avtale med EDB Business Partner om drift av selskapets IT-systemer med tre nye år. Avtalen har en kontraktsverdi på om lag 72 millioner kroner. I tillegg er det inngått avtale om leie av kommunikasjonslinjer til en verdi av nærmere 9 millioner kroner i 2005. Avtalen gir EDB ansvar for drift av SJs virksomhetskritiske applikasjoner, kommunikasjonsløsninger og tilhørende IT-infrastruktur.

Nyheter
Næringsliv