Ifølge DnB Nor Markets er lakseprisene preget av at det kalde været forsinker 04-generasjonen, mens etterspørselen i markedet fortsatt viser en positiv utvikling. Marginene i bransjen øker. De høye prisene i USA betyr også at chilenske produsenter reduserer leveransene til Europa, slås det fast. Ifølge DnB Nor Markets er lakseprisene preget av at det kalde været forsinker 04-generasjonen, mens etterspørselen i markedet fortsatt viser en positiv utvikling. Marginene i bransjen øker. De høye prisene i USA betyr også at chilenske produsenter reduserer leveransene til Europa, slås det fast. - Med en positiv utvikling av tilbud/etterspørselsforholdet og et viktig EU-møte neste uke, er indikasjonen i markedet gode, heter det videre.Det anbefales kjøp av Fjord Seafood og Lerøy, med kursmål på henholdsvis 3,40 og 50 kroner.Fjord-aksjen er opp 2,3 prosent til 3,07 kroner, mens Lerøy klatrer 0,5 prosent til 43,20 kroner.