I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research har analytikeren gjennomført en teknisk analyse av utviklingen i Ementor og Appitx. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research har analytikeren gjennomført en teknisk analyse av utviklingen i Ementor og Appitx. - Aksjen har dannet en bunnformasjon og gitt kjøpsignal på glidende 10/30 dagers gjennomsnitter. Momentumanalyser viser også at det er en positiv undertone igjen, og neste motstand er på 2,25. Vi anbefaler kjøp med kortsiktig potensial til 2,25, skriver analytikeren om Ementor.- Apptix ligger helt rolig om dagen uten at det blir omsatt de helt store volumene. Som vi ser antydning til i markedet forøvrig er det nå en vridning mot teknologi, og vi mener man må benytte denne anledningen til å starte å kjøpe aksjen. Når aksjen nå snur opp vil det være vanskelig å få tak i aksjer og vi kan raskt få en oppgang opp mot 6,50/7,00, skriver analytikeren om Apptix.