Ecuanor endrer navn til Rocksource etter fusjonsgodkjenning. Tidligere Statoil-direktør Martin Bekkeheien (62) er ansatt som administrerende direktør i Rocksource ASA. Rocksource ASA er et teknologi- og kunnskapsdrevet ressursselskap som bygger på nyutviklet kompetanse innenfor geologi- og petroleumsforskning Ecuanor endrer navn til Rocksource etter fusjonsgodkjenning. Tidligere Statoil-direktør Martin Bekkeheien (62) er ansatt som administrerende direktør i Rocksource ASA. Rocksource ASA er et teknologi- og kunnskapsdrevet ressursselskap som bygger på nyutviklet kompetanse innenfor geologi- og petroleumsforskning - Etter Ecuanors integrasjon av Rocksouce Geotech AS, med påfølgende navneendring til Rocksource ASA, er vi fornøyd med at strukturen i den nye organisasjonen nå er på plass. Martin Bekkeheiens kunnskap og erfaring fra oljebransjen er viktig for Rocksource med det strategiske løpet vi har lagt, sier styreleder Arve Johnsen i Rocksource ASA i en kommentar.Jan Sjølie blir viseadministrerende direktør i Rocksource ASA.