Chess stuper

I dag har verdien på Vollvik Gruppen, som eier Chess, stupt 170 millioner kroner

Børs

På torsdag fortalte styret i Vollvik Gruppen at det har kommet en henvendelse fra en interessent om et eventuelt kjøp av selskapets aksjer, og at det er innledet dialog med interessenten. På torsdag fortalte styret i Vollvik Gruppen at det har kommet en henvendelse fra en interessent om et eventuelt kjøp av selskapets aksjer, og at det er innledet dialog med interessenten. I lørdagens utgave av Finansavisen gikk den profilerte danske telekomanalytikeren John Strand ut og sa at det påståtte budet på Chess sannsynligvis er et forsøk på haussing fra storaksjonær Idar Vollvik.I dag faller verdien på Vollvik Gruppen, som eier mobilselskapet Chess, med 10,38 prosent. I rene kroner betyr det at verdien på selskapet har blitt barbert med 170 millioner kroner, fra 1,7 milliarder kroner til 1,53 milliarder kroner.

Nyheter
Næringsliv