En megler i Orion solgte i går Frontline-aksjer 99,5 prosent under markedskurs etter å ha tastet feil. En megler i Orion solgte i går Frontline-aksjer 99,5 prosent under markedskurs etter å ha tastet feil. - Det burde ikke være mulig å legge inn ordre som er så gale i Oslo Børs sitt handelssystem, sier Netfonds-sjef Rolf Dammann til Finansavisen.- Når handler blir gjort på nivåer som helt åpenbart ikke er markedsriktige kurser blir det som regel slettet. Vi valgte denne gang å la de to øverste nivåene i ordreboken bli liggende, sier pressetalsmann Tor Arne Olsen ved Oslo Børs til avisen.En feiltasting i Pan Fish førte til at NetFonds fikk et underskudd på 6,3 millioner kroner i 2003. Børsen nektet da å stryke en handel etter en feilaktig ordre på 661 millioner Pan-aksjer.Dammann undrer seg litt over at det ikke finnes noen form for sikkerhetsnett.- Det betyr at jeg som eier av en bedrift må ta høyde for at en manuell feil kan få fatale konsekvenser, sier Netfonds-sjef Rolf Dammann.