Fikk millionavtale

- Det blir et spennende og viktig prosjekt, sier Software Innovation-sjef Per Kveim.

Børs

Nasjonalt Folkehelseinstitutt (Folkehelseinstituttet) har inngått avtale med Software Innovation ASA om utvikling av en ny moderne utgave av SYSVAK, Norges helseregister over vaksiner gitt til barn og ungdom under 18 år. Nasjonalt Folkehelseinstitutt (Folkehelseinstituttet) har inngått avtale med Software Innovation ASA om utvikling av en ny moderne utgave av SYSVAK, Norges helseregister over vaksiner gitt til barn og ungdom under 18 år. Avtalen har en verdi på 4,1 millioner kroner, og `nye` SYSVAK skal være i produksjon i 2006.- Videreutvikling av SYSVAK blir et spennende og viktig prosjekt for Software Innovation, sier konsernsjef Per Kveim i Software Innovation ASA. Folkehelseinstituttet har tatt et strategisk valg på bruk av Microsofts nyeste utviklingsplattform.

Nyheter
Næringsliv