Gode nyheter fra oljemarkedet (prisen på WTI-olje steg over fem prosent i USA i går) sender Oslo Børs opp i dag. Foreløpig er det hovedindeksen opp 0,7 prosent til 263,54 poeng. Gode nyheter fra oljemarkedet (prisen på WTI-olje steg over fem prosent i USA i går) sender Oslo Børs opp i dag. Foreløpig er det hovedindeksen opp 0,7 prosent til 263,54 poeng. Statoil og Hydro drar lasset med en oppgang på rundt én prosent. Hydro startet i dag tilbakekjøpene av egne aksjer.Sevan Marine er opp 6,5 prosent etter å ha sikret seg entil en verdi av over 400 millioner kroner, mens Nutri Pharma stiger 4,8 prosent etter å ha foretatt et Rocksource (tidligere Ecuanor) har inngått en med Statoil. Aksjen er opp 2,9 prosent. Bjørge klatrer 6,3 prosent etter at Odin har i selskapet.Teleaksjer over hele Europa faller i dag. Telenor slipper ikke unna, og er ned 0,5 prosent til 51,50 kroner. Pan Fish, som har gått som en rakett de siste dagene, faller to prosent til 1,44 kroner. Ellers er det langt mellom taperne.Det er omsatt verdipapirer for snaue 800 millioner kroner.