Den høyere oljeprisen blir godt mottatt på Oslo Børs i dag. Foreløpig er hovedindeksen opp 0,3 prosent til 263,39 poeng, noe som gjør vår hjemlige børs til en av de beste i Europa. Den høyere oljeprisen blir godt mottatt på Oslo Børs i dag. Foreløpig er hovedindeksen opp 0,3 prosent til 263,39 poeng, noe som gjør vår hjemlige børs til en av de beste i Europa. Statoil leder an med en oppgang på 1,3 prosent til 119,25 kroner, som er ny all time high. Hydro stiger 0,9 prosent til 286 kroner.Synnøve Finden er best med en oppgang på 10 prosent til 33 kroner. I helgen var det fornyet fokus i mediene på at Tine fortsatt taper markedsandeler til Synnøve Finden og Q-meieriene.Telecomputing er opp 6,8 prosent til 11 kroner, mens Diagenic klatrer 6,4 prosent til 8,30 kroner.Eltek og PSI Group topper listen over tapere. Disse er ned to-tre prosent. Den mest omsatte aksjen, Telenor, faller 0,4 prosent til 49,80 kroner.Så langt er det omsatt verdipapirer for i underkant av en halv milliard kroner.