Oljeprisene faller, men det fikk mindre betydning da hovedindeksen på Oslo Børs fosset frem til ny rekord onsdag. Ny all time high er på 267,34, nådd 15.57, men i de siste minuttene falt det litt tilbake.Da dagen startet var all time high på 265,19 poeng, satt intradag 7. mars i år.Tidenes beste sluttnotering lyder på 267,06 poeng, som tilsvarer en oppgang på 1,07 prosent.Det var stor oppmerksomhet rundt Statoil-aksjen i dag. Selskapet lapå en kapitalmarkedsdag, og markedet reagerte med å sende aksjen opp 2,33 prosent på dagens klart høyeste omsetning - 1.420 millioner kroner.Ellers blant tungvekterne var det flere som utmerket seg. Telenor, Aker Kværner, Tandberg TV, Yara og Stolt-Nielsen steg alle 3-4 prosent. Aker Kværner ble blant annet løftet av en fra Carnegie. Samme meglerhus , som steg 2,4 prosent. Norsk Hydro og DnB Nor steg begge 0,75 prosent.Etter inntredenen fra John Fredriksen sluttet Pan Fish uendret i dag, på 1,69 kroner.Frontline-aksjen tynget markedet i dag, med et fall på 8,85 prosent (25 kroner) til 257,50 kroner. Mye av dette skyldes at aksjen i dag gikk ex. utbytte på 3,10 dollar. Andre negative tungvektere var Orkla og Storebrand, som falt hhv. 1,5 og 0,4 prosent, sistnevnte etter at UBS har i selskapet.Relativt sett Dynapel, Teco Coating Services og , med oppturer på hhv. 7,8, 7,4 og 7,2 prosent. I andre enden finner vi, foruten Frontline, Imarex med et fall på 5,23 prosent.Det ble i alt omsatt verdipapirer for 5.834 millioner kroner på Oslo Børs i dag.