Oslo Børs åpnet friskt, men endte i negativt territorium. Hovedindeksen falt 0,2 poeng til 262,54 poeng. Oslo Børs åpnet friskt, men endte i negativt territorium. Hovedindeksen falt 0,2 poeng til 262,54 poeng. Tidligere i ettermiddag var Storebrand-aksjen helt oppe i 57,75 kroner, noe som ifølge meglere kan tilskrives. Sluttnoteringen lyder på 55 kroner, uendret i forhold til i går.Flere lakseaksjer gjorde det bra. Fjord Seafood klatret 4,3 prosent til 3,13 kroner, mens Pan Fish endte opp 4,6 prosent til 1,38 kroner. Handelen var heftig i begge aksjer. skal ha tatt seg kraftig opp i dag. I dag ble det kjent at Norgesinvestor selger en i Fjord Seafood. Styreformannen har kjøpt seg opp i Pan Fish. DnB Nor Markets Lerøy- og Fjord-aksjen.Nutri Pharma, som meldte om et i går, ble dagens største vinner med en oppgang på 15,2 prosent til 3,80 kroner. og et kjøper seg opp i Sevan Marine. Aksjen steg 6,3 prosent til 16,90 kroner.Den gamle traderfavoritten Opticom steg 6,6 prosent til 52,75 kroner, noe som gir deltakerne i den nylig avsluttede en meget .Det kom mange meldinger fra DNO i dag. Selskapet egne aksjer, utsteder og vil . Dessuten styreformannen seg ytterligere ned i selskapet. Nå er det imidlertid slutt på nedsalget. I ettermiddag at Credit Suisse First Boston har kjøpt 4,3 millioner DNO-aksjer. Sluttnoteringen ble 83,50 kroner, opp 4,4 prosent. Totalt ble det omsatt DNO-aksjer for 477 millioner kroner.Telenor falt én prosent til 50 kroner, som er den laveste noteringen siden september i fjor.IGE norsk oppkjøp etter at man ikke kom til enighet med selgerne. Aksjen endte ned 2,6 prosent til 74 øre.Det ble handlet verdipapirer for 5,5 em milliarder kroner.