Ifølge Finansavisen er amerikanernes svar på Firsts Jarle Sjo, John Kartsonas fra Smith Barney, fortsatt negativ til Frontline. I likhet med Sjo har Kartsonas i "årevis" operert med en salgsanbefaling på tankrederiet. Ifølge Finansavisen er amerikanernes svar på Firsts Jarle Sjo, John Kartsonas fra Smith Barney, fortsatt negativ til Frontline. I likhet med Sjo har Kartsonas i "årevis" operert med en salgsanbefaling på tankrederiet. Resultatet på 3,03 dollar per aksje var litt dårligere enn Kartsonas hadde ventet.- Vi forventer et signifikant svakere resultat i andre kvartal. Sammenlignet med andre kvartal i fjor blir det også dårligere fordi ratene i snitt har falt med mellom 15 og 25 prosent, skriver Smith Barney-analytikeren ifølge avisen i analysen datert 1. juni.Kursmålet på 26 dollar opprettholdes. Fredag sluttet Frontline på 44,15 dollar i USA.