CAR har ventet på en endelig avgjørelse fra de indonesiske myndighetene om godkjenning av Guinors kjøp av et brukt CIL produksjonsanlegg fra Rio Tinto i Indonesia. Bekreftelsen kom på fredag. CAR har ventet på en endelig avgjørelse fra de indonesiske myndighetene om godkjenning av Guinors kjøp av et brukt CIL produksjonsanlegg fra Rio Tinto i Indonesia. Bekreftelsen kom på fredag. Emisjonen er nå på plass og "the special warrants" vil automatisk bli omgjort til aksjer 10. juni.- Da gullsektoren er inne i en konsolideringsfase øker sannsynligheten for at selskapet kan bli kjøpt opp for hver dag som går. Spekulasjoner og rykter rundt dette vil kunne bidra til å sette fart i kursen og bevege seg mot vårt konservative 12-måneders kursmål på 7,60 kroner, skriver CAR i dag.Guinor-aksjen stiger 2,1 prosent til 4,90 kroner.