Søndagens aksjetips

Oslo Børs er skikkelig i støtet. Fortsetter oppturen neste uke også eller kan vi vente oss en reaksjon allerede til uken?

Børs

Hovedindeksen er på god vei mot toppen i den stigende trenden, men det er fremdeles litt å gå på. Og teknisk sett er det ikke noe som tilsier at det ikke oppgangen skal fortsette i kommende uke. 45-dagers glidende gjennomsnitt har snudd og peker videre opp, og det samme gjør 200-dagers snittet.Den mer enn åtte måneder lange fallende trenden er brutt, RSI peker opp og det gjør den kortsiktige trenden i RSI-chartet også. 14-dagers glidende gjennomsnitt i RSI-chartet signaliserer foreløpig også videre oppgang.Vi kan ikke garantere at oppgangen fortsetter gjennom hele neste uke, men slik det tekniske bildet er i øyeblikket ser vi faktisk ikke noe som skulle tilsi et fall i kommende uke.Vi tror ikke det blir bruk for det, men for de som er usikre kan legge stop loss på 270 og 265, avhengig av hvor nervøs man er.

Nyheter
Børs