I dag ble det kjent at Jens Ulltveit-Moes investeringsselskap Umoe Invest har kjøpt 13,6 millioner aksjer i I dag ble det kjent at Jens Ulltveit-Moes investeringsselskap Umoe Invest har kjøpt 13,6 millioner aksjer i. Ifølge Ulltveit-Moe er ikke det seneste oppkjøpet gjort på bakgrunn av John Fredriksens oppkjøp i Pan Fish. . Ifølge Ulltveit-Moe er ikke det seneste oppkjøpet gjort på bakgrunn av John Fredriksens oppkjøp i Pan Fish. - Jeg kommenterer jo ikke noe om dette, annet enn at Fjord Seafood er et godt selskap, og det er derfor jeg har kjøpt aksjene, sier han til TDN Finans.På nyhetsbyråets spørsmål om hvilke tanker han gjør seg rundt en konsolidering i bransjen, svarer investoren: - Ingen kommentar. Du skulle heller spurt meg om rentenivået eller sommerværet, da hadde jeg snakket mye.Fjord Seafood-aksjen stiger 12,1 prosent til 3,51 kroner. Omsetningen er på 229 millioner kroner.