Warrens første millioner

Peter Warren debuterte med en kanoninvestering. - Vurderte å by på Liechtenstein etter tre uker, sier han.

Børs

Kapital har i sin sommerutgave et intervju med finanskjendis og hedgefondforvalter Peter Warren i WarrenWicklund. Her kommer det blant annet frem at Warren i en periode vurderte å legge inn bud på hele Liechtenstein.- Da jeg begynte innen finans og trading, fikk jeg den verste starten man kan tenke seg. Jeg begynte å tjene store penger umiddelbart. Etter en dag hadde jeg råd til å kjøpe Mercedes. Etter en uke hadde jeg tjent nok til enebolig. Etter tre uker vurderte jeg å legge inn bud på Liechtenstein, sier 49-åringen.Warrens startkapital var 5.000 pund han hadde spinket sammen som instruktør i selvforsvar- Jeg kjøpte sukker og gikk short i aluminium. Sukker gikk opp og aluminium falt. Avkastningen var eventyrlig, fortsetter forvalteren overfor bladet.

Nyheter
Børs