Mulig lekkasje

Oslo Børs ønsker å undersøke mulig lekkasje i forbindelse med gigantsalg i Telenor.

Børs

Meglergiganten Deutsche Bank kan ha snublet da det ble plasserte en stor Telenor-post mandag. Ifølge Finansavisen har Oslo Børs satt i gang undersøkelser om mulig lekkasje av innsideinformasjon. Meglergiganten Deutsche Bank kan ha snublet da det ble plasserte en stor Telenor-post mandag. Ifølge Finansavisen har Oslo Børs satt i gang undersøkelser om mulig lekkasje av innsideinformasjon. Tirsdag morgen krysset Deutsche Bank en post i Telenor på 33 millioner aksjer verdt nær 1,7 milliarder kroner. Ryktene om millionplasseringen gikk hele mandagen.- Det er interessant at salget sto referert flere steder allerede mandag. Vi har satt i gang undersøkelser om mulig lekkasje av innsideinformasjon, sier Tor Arne Olsen, pressetalsmann hos Oslo Børs, til Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv