Tallrally på børsen

Kvartalstall sender flere aksjer opp på Oslo Børs. Dårlig nytt senker CanArgo.

Børs

Oslo Børs' hovedindeks har startet dagen med en oppgang på 0,6 prosent til 292,48 poeng, noe man først og fremst kan takke Telenor for. Oslo Børs' hovedindeks har startet dagen med en oppgang på 0,6 prosent til 292,48 poeng, noe man først og fremst kan takke Telenor for. Telekom-aksjen stiger hele 7,4 prosent til 54,25 kroner etter å ha lagt frem bunnsolide tall for andre kvartal. Omsetningen i aksjen har allerede passert en halv milliard kroner.Q-Free og Nera stiger henholdsvis 3,6 og 2,6 prosent på sine rapporter. Hjellegjerde er best med en oppgang på 8,3 prosent.CanArgo faller 7,2 prosent til 5,45 kroner etter å kommet med negative nyheter fra Georgia.Oljeprisen stiger etter revalueringen i Kina. Statoil stiger 0,4 prosent, mens Hydro faller 0,2 prosent.Det er allerede omsatt verdipapirer for 900 millioner kroner.

Nyheter
Børs