Warrens nye kule?

Warren Buffett har gjort nok en snusfornuftig investering.

Børs

Warren Buffett har i det stille kjøpt seg opp til å bli største aksjonær i den svenske snus- og sigarprodusenten Swedish Match, melder Dagens Industri. Warren Buffett har i det stille kjøpt seg opp til å bli største aksjonær i den svenske snus- og sigarprodusenten Swedish Match, melder Dagens Industri. Ifølge avisen taler alt for at fondsselskapet Threadneedle har støvsugd markedet for Swedish Match-aksjer i lengre tid, for så å samle dem opp i én stor post.Threadneedle er eid av American Express, som igjen kontrolleres av Buffett med 12,2 prosent av aksjene.Buffetts inntog har lagt press på Sweidsh Match-styret, som har et krav over seg fra andre utenlandske aksjonærer om at tilbakekjøpene må økes.- Deres oppfatning er at selskapet sitter på mer penger enn vi trenger, sier sjefsjurist og styrets sekretær Bo Aulin.

Nyheter
Børs