Åtte aksjetips

Meglerhus advarer mot finansaksjer. Det anbefales salg av flere papirer. Favoritten er en børsfersking.

Pareto Securities er skeptisk til finansaksjer, skriver dn.no. Pareto Securities er skeptisk til finansaksjer, skriver dn.no. - Vi er skeptiske til banksektoren, med noen få unntak, og de fleste inntjeningsestimatene er blitt trimmet. Vi holder imidlertid et åpent sinn overfor livselskapene hvor dereguleringer er på vei. Nisjeselskapet Nemi er vårt foretrukne valg innen norsk finanssektor, heter det.ABG Sundal Collier og sparebankene Midt-Norge og Rogaland får reduser-anbefalinger.- Etter et fantastisk år med høye oljepriser, høytflyvende aksje- og eiendomsmarkeder, er det vanskelig å se for seg hva som kan blir bedre i 2006, skriver meglerhuset i en sektoroppdatering.Det anbefales kjøp av Sparebankene Møre og Nord-Norge, samt Nemi, mens DnB Nor og Storebrand får hold-anbefalinger.