Aksje til himmels på Oslo Børs

Oslo Børs stiger en snau prosent i åpningshandelen. Fast faller på emisjon, mens bestemann stiger 26 prosent på godt nytt.

Oslo Børs' hovedindeks har startet dagen med en oppgang på 0,9 prosent til 311,89 poeng. Oljesektoren er sterk etter opptur i Oslo Børs' hovedindeks har startet dagen med en oppgang på 0,9 prosent til 311,89 poeng. Oljesektoren er sterk etter opptur i USA i går. Statoil stiger 2,4 prosent til 152,50 kroner, mens Hydro løftes 1,4 prosent til 688,50 kroner. De små oljeselskapene CanArgo og Questerre står i pluss fire-fem prosent.Strømme er best med en oppgang på 26,1 prosent til tre kroner etter at det ble kjent at selskapetfusjonerer med en Camillo Eitzen-datter.Fast faller 2,8 prosent til 24,70 kroner etter melding om en emisjon til kurs 24,20 kroner. Bare Farstad er svakere; ned 3,1 prosent.SeaDrill debuterte på børsen i dag. Aksjen omsettes for 44 kroner, som er 2,50 kroner høyere enn noteringen i gråmarkedet i går.Ellers i Europa er utviklingen flat.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.