Analytiker om PGS

I går gikk PGS som en kule på Oslo Børs. Orion Securities kommenterer den siste tids nyheter.

Publisert 16. nov. 2005 kl. 14.49
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
I går hadde PGS en kanondag på børsen, og verdien på selskapet økte med 13,33 prosent. PGS vurderer å splitte selskapet opp i to børsnoterte selskaper, et seismikkselskap og et for flytende produksjon. I går hadde PGS en kanondag på børsen, og verdien på selskapet økte med 13,33 prosent. PGS vurderer å splitte selskapet opp i to børsnoterte selskaper, et seismikkselskap og et for flytende produksjon. - Vi stiller oss positive til en eventuell splittelse av PGS. Mye positivt er derimot allerede reflektert i aksjekursen. Vi opprettholder vår anbefaling om å holde papiret, skriver Orion Securities i dagens rapport.I skrivende stund omsettes PGS-aksjen for 179,50 kroner etter et kursfall på 4,01 prosent.