Anbefaler Frontline-aksjen

Sjefanalytiker går til "kjøp" på Frontline etter at et kjøpssignal er utløst.

Publisert 9. nov. 2005 kl. 12.40
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
Frontline-aksjen har brutt motstanden på 260 kroner og med det utløst kjøpssignal, fastslår sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities i dagens morgenrapport. Frontline-aksjen har brutt motstanden på 260 kroner og med det utløst kjøpssignal, fastslår sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities i dagens morgenrapport. - Sammen med det faktum at momentumet i aksjen har styrket seg den senere tid, indikerer dette at aksjen står foran positiv kursutvikling i tiden fremover, heter det i rapporten.Frontline-anbefalingen endres fra hold til kjøp. Kursmålet settes til 300 kroner, mens stop loss settes til 256 kroner.Frontline er opp 1,1 prosent til 272 kroner.Her finner du .