Anbefaler tre aksjer

Orion Securities trekker frem to aksjer som kan stige i verdi, og en som kan falle.

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende tre selskaper som dagens case.

  • Vi hadde i går møte med ledelsen i Vi hadde i går møte med ledelsen i I.M. Skaugen og vil komme med en selskapsoppdatering i nær fremtid. Det ligger imidlertid i kortene at vi vil konkludere med en sterk kjøpsanbefaling. og vil komme med en selskapsoppdatering i nær fremtid. Det ligger imidlertid i kortene at vi vil konkludere med en sterk kjøpsanbefaling.
  • Tandberg Data: med en topplinjevekst på over 50 prosent tvinges vi til å stemple aksjen som en klar kjøpskandidat.: med en topplinjevekst på over 50 prosent tvinges vi til å stemple aksjen som en klar kjøpskandidat.
  • Frontline: Vårt langsiktige syn på tankmarkedet er imidlertid negativt, og vi formoder således at den rådende styrken i både tankratene og Frontline er av forbigående natur. Sett i lys av dette anbefaler vi å selge Fronline short med stop loss 10 prosent over dagens nivå.: Vårt langsiktige syn på tankmarkedet er imidlertid negativt, og vi formoder således at den rådende styrken i både tankratene og Frontline er av forbigående natur. Sett i lys av dette anbefaler vi å selge Fronline short med stop loss 10 prosent over dagens nivå.