Anbefaler tre aksjer

Orion Securities venter kursoppgang og anbefaler kjøp av tre aksjer. Her er listen.

Analytikerne i Orion Securities trekker frem tre aksjer som kan gå gode tider i møte:

  • Crew (8,45) gjennomfører denne uken en emisjon på $150-200 mill gjennom book building i forbindelse med overtagelsen av Guinor. Emisjonen er fullgarantert, og minimum tegningskurs er 9,00. Slik som det ser ut nå, må garantistene stille opp ettersom kursen er godt under 9. Vi blir imidlertid ikke overrasket om Pareto, som er tilrettelegger, vil forsøke å dra kursen over 9 innen fredag eller at det kommer positive nyheter fra selskapet. Dersom kursen mot formodning er under 9 på fredag, vil vi ta aksjen ut av modellporteføljen.Crew (8,45) gjennomfører denne uken en emisjon på $150-200 mill gjennom book building i forbindelse med overtagelsen av Guinor. Emisjonen er fullgarantert, og minimum tegningskurs er 9,00. Slik som det ser ut nå, må garantistene stille opp ettersom kursen er godt under 9. Vi blir imidlertid ikke overrasket om Pareto, som er tilrettelegger, vil forsøke å dra kursen over 9 innen fredag eller at det kommer positive nyheter fra selskapet. Dersom kursen mot formodning er under 9 på fredag, vil vi ta aksjen ut av modellporteføljen.
  • Petrolia Drilling (1,28) ser sterk ut i det tekniske bildet, og Orions tekniske analytiker anbefaler kjøp med målområde 1,50 og stop loss 1,20. Fundamentalt er vi også positive ettersom P/E er på attraktive 2,5 forutsatt full beskjeftigelse av SS Petrolia.Petrolia Drilling (1,28) ser sterk ut i det tekniske bildet, og Orions tekniske analytiker anbefaler kjøp med målområde 1,50 og stop loss 1,20. Fundamentalt er vi også positive ettersom P/E er på attraktive 2,5 forutsatt full beskjeftigelse av SS Petrolia.
  • I.M. Skaugen (205,00) handles til en P/E på 5,8 for i år fallende til 4,5 neste år. Sett i lys av markedsutsiktene oppfatter vi dette som svært attraktivt, og vi anbefaler derfor langsiktig kjøp.I.M. Skaugen (205,00) handles til en P/E på 5,8 for i år fallende til 4,5 neste år. Sett i lys av markedsutsiktene oppfatter vi dette som svært attraktivt, og vi anbefaler derfor langsiktig kjøp.