Beskylder investorer for å ødelegge Fast

- Orkla er med på å ødelegge det eneste hurtigvoksende softwareselskapet i Norge, sier Robert Keith.

Flere investorene, deriblant Orkla, krever som kjent en gransking av den siste emisjonen i Opticom. Administrerende direktør Robert Keith sier til TV 2 Nettavisen at han har stor respekt for Orkla, men han tror ikke selskapet vet hva det har begitt seg ut på med sin siste investering. Flere investorene, deriblant Orkla, krever som kjent en gransking av den siste emisjonen i Opticom. Administrerende direktør Robert Keith sier til TV 2 Nettavisen at han har stor respekt for Orkla, men han tror ikke selskapet vet hva det har begitt seg ut på med sin siste investering. - Jeg har stor respekt for Orkla som er den eneste av «piratene» som har industriell bakgrunn. Det er synd at de fronter denne gjengen med finansielle pirater. Orkla er med på å ødelegge det eneste hurtigvoksende softwareselskapet i Norge, sier Keith til TV 2 Nettavisen. Han frykter at Fast Search & Transfer vil bli solgt til utlandet.