Betaler 150 mill. for norsk IT

Det britiske bistandsdepartementet kjøper norske IT-løsninger for 150 millioner kroner.

Det britiske bistandsdepartementet, Department for International Development (DFID), har tildelt Agresso selskapets største kontrakt noensinne. Kontrakten er verdt om lag 150 millioner kroner, og ble vunnet i konkurranse med flere andre ledende ERP-leverandører. Det britiske bistandsdepartementet, Department for International Development (DFID), har tildelt Agresso selskapets største kontrakt noensinne. Kontrakten er verdt om lag 150 millioner kroner, og ble vunnet i konkurranse med flere andre ledende ERP-leverandører. Kontrakten innebærer at Agresso skal lede et konsortium av selskaper som skal sikre at DFID får færre, bedre integrerte IT-systemer som er mer enhetlige, brukervennlige og gir hurtigere tilgang til viktig informasjon.- Agresso scoret høyt på de intensive testene vi gjennomførte. Løsningen ble blant annet testet via satellitt med lav båndbredde til noen av våre fjerntliggende kontorer. AGRESSO Business World er en fleksibel løsning med gode rapporteringsmuligheter, høy kvalitet på datafangst og god informasjonstilgjengelighet, sier Gorden Alexander i DFID.