Blodrødt på Oslo Børs?

- Jeg tror det blir flere blodrøde dager på børsen i november, sier investor. Men Opticom kan gå i 1.200, tror han! (Oppdatert)

Rikard Storvestre, som er tungt inne i Opticom og Ementor, tror på blodrøde dager på børsen i november. Rikard Storvestre, som er tungt inne i Opticom og Ementor, tror på blodrøde dager på børsen i november. - (..) Det skal så lite nervøsitet til før alle skal ut og selge aksjer, sier Storvestre til Finansavisen.- Jeg har vært lenge i Opticom. Nå er jeg også nest største private aksjonær i Ementor, som jeg mener er det beste turnaround-caset på børsen. Opticom og Ementor er de to hovedcasene jeg følger. Ellers er jeg litt inn og ut av andre aksjer. Jeg har tradet en del i Fast og shortet litt Frontline, sier Storvestre.Investoren mener oppsiden i Opticom-aksjen er fremdeles stor.- (..) Får vi en prising på noen kroner på polymerteknologien, får vi raskt 150-200 kroner i verdi. Jeg tror fortsatt Opticom kan gå til 1.200 kroner, så naiv er jeg, sier han.Kursmålet i Ementor er på fire kroner. Storvestre tror enten på et oppkjøp eller at selskapet blir tatt av børs.Siste: Ifølge iMarkedet solgte Storvestre alle sine aksjer i Opticom i går. Aksjene ble plukket opp av Petter Stordalen. "Naive" Storvestre vil tydeligvis ikke være med helt opp til 1.200 kroner....