Børsmelding ga fest på Oslo Børs

Nyheter preger i dag vinner- og taperlisten på Oslo Børs. Slik ser det ut ved lunsjtider.

I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 1,14 prosent og står dermed i 312,81 poeng. Statoil og Norsk Hydro bidrar med kursoppganger på henholdsvis 2,35 prosent og 1,25 prosent. I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 1,14 prosent og står dermed i 312,81 poeng. Statoil og Norsk Hydro bidrar med kursoppganger på henholdsvis 2,35 prosent og 1,25 prosent. StrømmeDen klare vinneren av enkeltaksjene er Strømme som har gått opp 23,95 prosent. Styrene i Strømme ASA og Camillo Eitzen & Co ASA har i dag inngått en intensjonsavtale om å fusjonere Strømme og CECO`s datterselskap TESMA Holding AS med Strømme som overtagende selskap og TESMA som det overdragende selskap.Bytteforholdet i fusjonen er fastsatt til 55 prosent til CECO og 45 prosent til de eksisterende aksjonærer i Strømme. Det fusjonerte selskapet blir et globalt maritimt servicekonsern med satsning innen ship management, bemanning og agenturvirksomhet, samt skipsutstyr, skipshandel og service.TeleComputingVerst går det med TeleComputing som er ned 5,92 prosent. I dag ble det kjent at Johan Lindqvist ønsker å fratre sin stilling som konsernsjef i selskapet. Han vil fortsette som konsernsjef frem til april 2006.FastFast Search & Transfer har i dag gjennomført en rettet emisjon på 25,21 millioner aksjer til en kurs på 24,20 kroner stykket. Det norske teknologiselskapet har dermed hentet inn 589 millioner kroner i frisk kapital. Fast-aksjen faller i dag 2,76 prosent til 24,70 kroner. - Vi har identifisert forskjellige oppkjøpskandidater, fra små til medium selskaper, som kan bedre vår virksomhet og ta oss inn i nye komplementære områder, sier Robert Keith til TDN Finans.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.