Børsmeldinger senker aksjer

Taperlisten på Oslo Børs preges i dag av selskaper som har kommet med nyheter.

Ved lunsjtider har hovedindeksen på Oslo Børs gått ned 0,12 prosent og står dermed i 313,34 poeng. Store selskaper som Statoil og Norsk Hydro faller henholdsvis 1,62 prosent og 0,88 prosent. På toppen av vinnerlisten finner vi Ementor, Opticom og Opera Software med kursoppganger på henholdsvis 4,91 prosent, 4,57 prosent og 4,52 prosent. Ved lunsjtider har hovedindeksen på Oslo Børs gått ned 0,12 prosent og står dermed i 313,34 poeng. Store selskaper som Statoil og Norsk Hydro faller henholdsvis 1,62 prosent og 0,88 prosent. På toppen av vinnerlisten finner vi Ementor, Opticom og Opera Software med kursoppganger på henholdsvis 4,91 prosent, 4,57 prosent og 4,52 prosent. Verst går det med Revus som er ned 10,64 prosent. Revus-ledelsen skrøt tidligere av 65 millioner fat i sannsynlige oljereserver på Aimee, der selskapet eier 20 prosent. Potensialet var sagt å være på 300 millioner fat. Finansavisen kan i dag fortelle at borebrønnen er knusktørr og resultatet er null.Canargo opplyser at den første letebrønnen Akkulka i Kasakstan er fullført med gassfunn. Tester pågår fremdeles. På Manavi-feltet (M11Z) i Georgia vil det ta ytterligere et par måneder før nytt utstyr kan være på plass. - Avhengig av tilgjengeligheten på utstyr, håpes det at testing på brønnen kan komme i gang igjen tidlig i 2006, skriver Canargo ifølge Reuters. Canargo-aksjen faller i dag 9,46 prosent.Adm. direktør Petri Markkanen i Birdstep Technology har i dag sendt ut en oppdatering på utviklingen i selskapet. - Kontrakter med et antall større operatører om leveranser av mobilitetsløsninger er forsinket inn i første kvartal 2006 og vil derfor gi oss et negativt resultat i fjerde kvartal 2005 i tråd med utviklingen i de foregående kvartalene, skriver Markkanen. Birdstep opplever i dag et kursfall på 4,35 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.