Derfor tar First inn Tomra

First Securities har tatt Tomra inn i varmen. Slik begrunner meglerhuset sitt valg.

Fredag ble det kjent at First Securities Fredag ble det kjent at First Securities jekker opp Tomra . I dag ble det kjent at . I dag ble det kjent at aksjen tas inn i meglerhusets ukesportefølje. I sin rapport forklarer meglerhuset valget slik: i meglerhusets ukesportefølje. I sin rapport forklarer meglerhuset valget slik: - Vi forventer at det i nær fremtid vil flagges nye ordre til tyske hard-discount kjeder og at aksjen vil reagere positivt på det. På lengre sikt vil aksjen trolig stige ytterligere når lønnsomheten fra Tyskland viser seg i de rapporterte tallene, og de potensielle inntektene fra resirkulering og ikke-pant-initiativene rykker nærmere, heter det.Den største usikkerhetsfaktoren på kort sikt er ifølge First at en konkurrent flagger den neste ordren.