Dette skjer i dag

Resultatsesongen er ikke helt over ennå. Og ingen dag uten statistikk.

Resultatsesongen går mot slutten, og på Oslo Børs er Camillo Eitzen eneste selskap ut. Utenlands har Infinion Technologies allerede lagt frem sine tall. Den tyske chip-produsenten fikk en EBIT på minus 43 millioner euro. Skandia skal også i ilden.Ellers kommer Konkurransetilsynet i dag med en melding om Skistars Trysil-kjøp.Kitron avholder generalforsamling.Statistikk: SSB kommer med en mengde statistikk:Bygge- og anleggsvirksomhet, omsetningsstatistikk, 4. termin 2005. Innenlandske transportytelser, godstransport, 2004.Lagerstatistikk. Industri, 3. kv. 2005Offentlig innkjøp, 2004Utenlands kommer Frankrike med tall for BNP-vekst i 3. kvartal.Innenriks er følgende verdt å merke seg:Oslo: Statsminister Jens Stoltenberg mottar Sveriges utenriksminister Laila Freivalds til samtale på Statsministerens kontor.Bergen: Det faller dom i ankesaken i Gulating lagmannsrett etter drapet på Hedda Karterudseter.Oslo: NUPI-seminar: Conference on Political Violence.Rena: Vidar Sandbecks bisettelse finner sted i Åmot kirke.Oslo: Prinsippsak om refselse av barn i Høyesterett.Lillehammer: Kirkemøtet fortsetter.Kilder: NTB, Finansavisen, SSB