DnB Nor spår kursrally

DnB Nor Markets tror Camillo Eitzen-aksjen skal opp over 60 prosent på bare tre måneder.

Camillo Eitzen la i dag frem sine kvartalstall. DnB Nor Markets ventet et EBIT-resultat på 16,1 millioner dollar i kvartalet, mens fasiten viser 19,6 millioner dollar. la i dag frem sine kvartalstall. DnB Nor Markets ventet et EBIT-resultat på 16,1 millioner dollar i kvartalet, mens fasiten viser 19,6 millioner dollar. Med en aksjekurs på 61 kroner handles aksjen med en P/E på 5,7x i forhold til DnB Nor Markets' 2005-estimater og en P/E på 3,7x basert på 2006-estimatene.- Dette gjør aksjen til en av de mest attraktive innen shipping-segmentet på Oslo Børs, skriver meglerhuset i dagens morgenrapport.DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling med et tre-måneders kursmål på 105 kroner per aksje. Det gir en potensiell oppside på 63 prosent.