DnB Nors 7 aksjetips

DnB Nor Markets velger å vrake én aksje fra ukens portefølje.

Denne uken tar DnB Nor Markets Denne uken tar DnB Nor Markets Aktiv Kapital inn i utvalget av anbefalte aksjer, mens inn i utvalget av anbefalte aksjer, mens Statoil går ut. går ut. - Aktiv Kapital er finansielt godt rustet for videre vekst, vekstmulighetene i markedet for misligholdte porteføljer har tatt seg kraftig opp. Selskapet annonserte mandag morgen et oppkjøp i Østerrike, I tråd med selskapets strategi, skriver meglerhuset.Den nye porteføljen:

  • Aktiv KapitalAktiv Kapital
  • FASTFAST
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • Golden OceanGolden Ocean
  • Pan FishPan Fish
  • SchibstedSchibsted
  • TomraTomra
Meglerhusets portefølje gav en avkastning på pluss 0,1 prosent sist uke, mot referanseindeksens pluss 1,1 prosent. For 2005 har porteføljen gitt en akkumulert avkastning på 45,7 prosent, mot referanseindeksens 30,1 prosent.