Et meget bra aksjetips

På torsdag rykket analytikeren ut med en kjøpsanbefaling på Birdstep. Det har blitt meget lukrativt.

I torsdagens morgenrapport i forrige uke gikk Investtech ut med en kjøpsanbefaling på Birdstep Techology. Det ble hevdet at aksjen nylig hadde gitt et kjøpssignal basert på teknisk analyse. Dagen før sluttet Birdstep-aksjen på 11,30 kroner. I torsdagens morgenrapport i forrige uke gikk Investtech ut med en kjøpsanbefaling på Birdstep Techology. Det ble hevdet at aksjen nylig hadde gitt et kjøpssignal basert på teknisk analyse. Dagen før sluttet Birdstep-aksjen på 11,30 kroner. Gårsdagens kontraktsnyheter med SonyEricsson sendte aksjen opp 18,18 prosent, før den sluttet på 14,30 kroner. Det betyr at torsdagens aksjetips har gitt en avkastning på 26,5 prosent på tre børsdager. Ingen dårlig avkastning.