Får vindmøllekontrakt

Hexagon Composites-selskapet Devold AMT AS får viktig vindmøllekontrakt.

Devold AMT AS, som er et 100 prosent eid datterselskap av Devold AMT AS, som er et 100 prosent eid datterselskap av Hexagon Composites ASA, har inngått samarbeidsavtale med en stor vindmølleprodusent. Avtalen forventes å gi en omsetning i 2006 på cirka 30 millioner norske kroner. , har inngått samarbeidsavtale med en stor vindmølleprodusent. Avtalen forventes å gi en omsetning i 2006 på cirka 30 millioner norske kroner. Avtalen, som ble inngått i går, er en løpende rammeavtale med 12 måneders oppsigelsestid. Forutsetning for oppstart av leveranser under avtalen er en vellykket kvalifisering av kundespesifikke produkter. Leveransene skjer til et nord-europeisk produksjonssted."Med denne avtalen tar Devold AMT et viktig steg i retning av sin uttalte strategi om å øke kundegrunnlaget innenfor vindsegmentet", heter det i en børsmelding.