Finansielle problemer for Keith og Fussell?

- Jeg har hørt et par personer som spekulerer i at Tom og jeg har finansielle problemer, sier Robert Keith

Publisert 10. nov. 2005 kl. 15.45
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord
I går ble det kjent at Opticom-investorene Robert Keith og Thomas Fussell solgte unna store mengder aksjer. Det skjedde i form av et tvangssalg, og noen spekulerer nå i den finansielle posisjonen til herrene Keith og Fussell. I går ble det kjent at Opticom-investorene Robert Keith og Thomas Fussell solgte unna store mengder aksjer. Det skjedde i form av et tvangssalg, og noen spekulerer nå i den finansielle posisjonen til herrene Keith og Fussell. - Vi har kunngjort at vi har redusert vår aksjebeholdning. Jeg har hørt et par personer som spekulerer i at Tom og jeg har finansielle problemer. Det er ikke sant, sier Robert Keith til DN. Han vil ikke kommentere at det er snakk om et tvangssalg av aksjer.Carnegie-sjef Anders Onarheim er ikke redd for å kalle en krakk for en krakk.- Dette er et tvangssalg, eller salg av aksjer som har vært pantsatt. Det er viktig at markedet skal forstå at det ikke er hvilke som helst aksjer, sier Onarheim til DN.