Gudesen ber om tid i Opticom

- Det tok meg nesten 20 år å få Fast etablert. Det tar tid å få resultater på grunnforskning, sier Hans Gude Gudesen.

Publisert 11. nov. 2005 kl. 11.40
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Opticom-gründer Hans Gude Gudesen mener at det beste for aksjonærene er at Opticoms forskningsinnsats fortsetter. Opticom-gründer Hans Gude Gudesen mener at det beste for aksjonærene er at Opticoms forskningsinnsats fortsetter. - Vi driver med grunnforskning. Det tok meg nesten 20 år å få Fast etablert. Det tar tid å få resultater på grunnforskning. Fast startet jo helt tilbake på 70 tallet, sier Gudesen til iMarkedet.- Engelskmennene har bidratt med mer kapital til norsk grunnforskning enn noen andre i denne tiden, avslutter Gudesen.