Hafslund kjøper IT-løsninger for millioner

Hafslund kjøper IT-løsninger av ErgoGroup for 20 millioner kroner.

Hafslund ASA har valgt ErgoGroup AS som leverandør på drift av IT-infrastruktur og applikasjoner. Avtalen omfatter drift av IT-infrastruktur, applikasjoner og programvare for Hafslunds hovedkontor, samt selskapets om lag 50 lokasjoner rundt om i landet. Hafslund ASA har valgt ErgoGroup AS som leverandør på drift av IT-infrastruktur og applikasjoner. Avtalen omfatter drift av IT-infrastruktur, applikasjoner og programvare for Hafslunds hovedkontor, samt selskapets om lag 50 lokasjoner rundt om i landet. I tillegg omfatter avtalen brukerstøtte, samt beredskaps- og testmiljø hos ErgoGroup. HP er en av ErgoGroups underleverandører i leveransen.Avtalen har en årlig verdi på 20 millioner kroner og løper over fem år.